Patentriet 20

Over Ons

100-0010_IMG

Wie zijn wij

Kunstriethandel B.V. is de producent van Patentriet20 & Novariet20 en heeft al ruim 35 jaar ervaring in het produceren van Kunststof riet. 35 jaar geleden is het eerste kunststof riet op de markt gebracht genaamd Patentriet20 en inmiddels zijn ontelbaar veel daken al voorzien van dit product.
De toepasbaarheid is zeer breedt en dankzij het gebruik van alleen kunststof heeft dit product tal van voordelen tenopzichte van natuurlijke producten. Een aantal voordelen zijn:
-Rotvrij
-Onbrandbaar (dit kenmerk is internationaal gecertificeerd)
-Slijtvast
-Waardevaste investering
-Onderhoudsarm

Charme van een rieten dak met de gemakken van kunststof

Het ontwikkelen van een product waardoor meerdere rieten daken gerealiseerd kunnen worden is vanaf dag 1 ons doel geweest. Door de brede toepasbaarheid van Patentriet20 is dit zeker gelukt. Waar men eerder geen rieten dak kon realiseren door bijvoorbeeld een te flauwe hellingshoek of omdat men woont in een bosrijke omgeving is dat nu verleden tijd. Ook de gemakken en voordelen die Patentriet20 met zich mee brengt zorgt ervoor dat steeds meer mensen de keuze maken om voor kunststof riet te kiezen.

De charme van een rieten dak met de gemakken van Patentriet20, een kunststof riet met veel voordelen.

100-0006_IMG
100-0019_IMG

Alle kennis onder een dak

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in onder andere kunststof extrusie maar dat alleen is niet voldoende. De kennis van de grondstoffen en machines waar men mee werkt is net zo belangrijk. Zo worden de grondstoffen waar wij mee werken voorduren getest zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen en zodat de klant er zeker van is dat ze een veilig en kwalitatief goed product krijgen. Ook de machines waar wij onze producten mee maken zijn door ons zelf bedacht en gemaakt wat tal van voordelen geeft voor ons productieproces en voor flexibiliteit tijdens de productie. Zo is ons riet in meerdere kleuren te verkrijgen en zorgen we dat er voor iedereen een passende kleur tussen zit. In onze showroom staan verschillende daken en kleuren uitgelicht staan zodat men een goed beeld krijgt bij onze product en kleur keuzes.

Service op maat

Wij beseffen zeer goed dat ieder project weer anders is en ook iedere klant heeft zijn of haar wensen. Wanneer men kiest voor het beste hoort daar ook de beste service en begeleiding bij.

Dit begint bij de kleur keuze, wij bieden ons riet aan in verschillende kleuren waardoor er voor iedere wens een passende kleur is. De uitstraling van een dak worden grotendeels bepaald door de afwerking van de details en ook hier zijn tal van mogelijkheden met ons Kunststof riet. In onze showroom waar wij vele voorbeelden hebben staan kunnen wij de klant een goed beeld geven van onze producten de voordelen en mogelijkheden die het te bieden heeft. Samen kijken wij dan naar de wens van de klant en kiezen wij de beste aanpak en rietdekker voor uw dak. 

100-0008_IMG